2146 posts

Доаѓа олеснување за милиони домаќинства во Германија! Бундестагот усвои различни мерки за помош за станарите и семејствата, вклучително и реформа на...

Самохраната 49-годишна Славица Јанковиќ ги оставила зад себе патиштата на Србија, Босна и Херцеговина, па дури успеала да вози до Англија....

Остави неизбришлив траг во историјата на македонскиот фудбал и воопшто во нашиот спорт. Горан Пандев, најдобриот македонски фудбалер во историјата пред...