Првиот човек на Општина Кавадарц Митко Јанчев вчера на седдница на Општина Кавадарци ја објави програмата за овогодинешниот Тиквешки Гроздобер. „Еден...

Градончалникот на Кавадарци, Митко Јанчев кој важи за еден од најголемите македонски стопанственици и притоа е препознатлив по хуманоста често знае...