Јанко Јади Бурек: Немате почит кон мене, најдете друг ќенеф за промоција

  • By klaster3
  • август 19, 2022
  • 0
  • 141 Views

Јанко Илковски, познатиот „ток шоу“ ТВ водител нема кој не го знае. Едни го обожаваат, други „очи неќат да му видат“, ама сепак сите го гледаат него и неговото шоу „Јади бурек“ со години. Кој со интерес, кој од интерес, кој од ст рав да не го спомне и стави на тапет.

Водителот Јанко Илковски кој јавноста го препознава како Јанко Јади Бурек е еден од најпознатите македонски ТВ и радио водител.

Илковски е роден 1962 година во Скопје, каде завршил основно и средно образование, по што се запишува на студии на Белградскиот Универзитет.

Меѓу другите негови настапи како радио или ТВ водител се: новинар на радио Канал 103, водител на емисијата „Пладневен гневник“ на Радио Рос, водител на емисијата „Гутенбергова галаксија“ на ТВ 4, како и водител и музички уредник во радијата: Клуб ФМ, Топ ФМ и Радио Слободна Македонија.

Контактната ТВ емисија насловена како „Јади бурек“, Јанко Илковски ја работи повеќе од десет години. Емисијата со тоа име, водителот Јанко Илковски ја работел на телевизиите: ТВ Скај, Наша ТВ, и ТВ Сител 3 и ТВ Сонце.

На социјалните мрежи секојдневно споделува по некој статус или фотографија па така и овојпат со прилог од тв вести Јанко на своја сметка се нашали на Фејсбук и предизвика лавина коментари.

Освен на Фејсбук неговиот коментар стана широко споделуван и на другите социјални мрежи, но водителот изрев олтиран од коментарите на луѓето и од она што го предизвика напиша:

„Немате почит кон мене, ми омал оважувате, негирате секое мислење и став, објави каде сум пон ижуван и со вулга рности кон мене и моите блиски ги одобрувате, лајкате и после – зошто бан? Зошто не прифаќам пријателство? Зошто не ме каниш во емисија? Не прифаќаш туѓи мислења. Нели си демократ?

Јас, кој преку 20 години го направив најголемиот форум за слободно јадење бурек!?! Мене лекции ми држите?!?!?

Дечки, најдете друг ќенеф за промоција на вашите говн арии, ова е мој чучавец, добредојдени се пријатели и оние кои имаат почит. Јас никогаш и никаде не ги спорам нивните дебилш тини на нивните профили. Компренде?

Не , многу реченици и зборови употребив, веќе има агр есивна конфузија, алтернација на орбикуларните мускули. Хајзенберг се распаѓа. Ако сте во шизо френа сотојба, зошто морам и јас?“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *