(ФОТО) Вработените на газдата му купиле и поклониле скапоцен автомобил: Синиша дошол во фирмата и не можел да си поверува што гледа

  • By admin
  • февруари 21, 2023
  • 0
  • 178 Views

Кога работите со срце, а вашите вработени ги гледате како семејство, тогаш сосема е очекувано да добиете подарок од вработен, иако тоа денес е вистинска реткост.

И тоа не каков било, туку автомобил, како што е случајот со Синиша Ристиќ од Алексинац.

Синиша Ристиќ е човек кој сите во градот го познаваат. Долгогодишен успешен бизнисмен и сопственик на компанија која неодамна, во декември, прослави 30 години успешен бизнис.

Синиша долго ќе го памети и ќе ужива во необичниот подарок што го добил од своите вработени како работодавец. Пред канцеларијата добил автомобил на подарок, објави Алексинац.нет

Досега имаме слушаат дека работодавците им подаруваат автомобили на работниците, но подароците во спротивна насока е вистинска реткост.

Синиша на социјалните мрежи од се срце му се заблагодари на својот тим за овој голем гест, кој секако укажува на обострано задоволство. Покрај тоа, автомобилот е исто така многу вреден и е џип од марката Фолсваген.

Синиша го води семејниот бизнис од своето основање до денес, по три децении постоење, се рангира меѓу најуспешните компании во поширокиот регион.

Синиша е познат и како голем љубител на планинските активности. Со пријателите преку здружението „Синишани патеки“ секојдневно ужива во различни природни привлечности.

Тој е газда на Ферос, компанија која се занимава со преработка и производство на стоки од областа на црната металургија и покрај во Алексинац работи и во Ниш и Крушевац.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.