Карлеуша предвидува крај на Ѕвездите на Гранд, а откри и интересен детаљ: Марија ќе роди бебе

  • By klaster3
  • јануари 20, 2023
  • 0
  • 69 Views

Јелена Карлеуша не престанува да го коментира шоуто „Звездите на Гранд“, а не го одминува ниту жирито на споменатото натпреварување, па сега на својот Инстаграм профил напиша „прор оштво“, кое според неа ќе им се случи на Саша Поповиќ и членовите на жирито.

1. Звезде Гранда ќе се изгасне. Жељко Митровиќ, принуден од лошиот рејтинг, во вторник ќе ги префрли на ноќниот простор од 2 до 5 часот, а потоа целосно ќе ги откаже.

2. Јунајтед Медија која го купи „Гранд“ ќе го ту жи Саша Поповиќ за милионска ош тета поради 100% пад на рејтингот.

3. Саша Поповиќ трајно ќе се пресели во Опатија. Таму ќе купи нов брод кој ќе заплови едно утро и потоа ќе биде виден за последен пат. Локалните жители ќе зборуваат за опседнат брод кој ги уж аснува туристите.

3. Вики ќе плати некој да и ја напише книгата „Како седев до ЈК“. Од продажба ќе живее скромно во небитност до крајот на животот.

4. Марија ќе роди бебе и ќе ја продолжи својата музичка кариера. 5. Ѓорѓе Давид ќе биде жрт ва на група граѓани кои ќе го чекаат пред влезот, револ тирани од неговото постоење.

6. Цеца ќе се пресели во „Задруга“ со „децата“ и ќе биде договорно обврзана да не зборува. Нејзиниот син таму ќе започне врска со еден учесник, а подоцна ќе го смени полот пред камери во новото реалити шоу на Жељко Митровиќ „Тој, таа, тоа, тие“.

Ќерка и ќе излезе уште во номинациите со најмалку гласови од публиката и ќе стане кафе куварка во „Блиц“. 7. Ана Бекута ќе продолжи со својата блескава кариера.

8. Мили, Босанац и Снежана ќе продолжат да седат во „Ѕвезда Гранда“ затоа што никој нема да им каже дека одамна не се емитува.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *