После преземената акција објавувам конкретен резултат од кој имаме значаен успех: Се пријави Сашо Мијалков во Обвинителството за организиран криминал и...

Влатко Мијалков брат на Сашо Мијалков ја напушти полициската станица пред неколку моменти. Иако навинарските екипи му поставуваа прашања, Мијалков за...