946 posts

Валентина и Кристина се првите сијамски близначки во регионот, поминаа низ комплициран, повеќемесечен зафат на разделување. А сега и покрај малите...

Семејството Лукиќ напорно работат на земјиштето и имаат бројни оранжерии. „Обработиле“ домати и краставици, но ова што го виделе сега ги...

Милко Јовановиќ од селото Арнаево, сместено во подножјето на планината Космај, се соочува со необичен проблем. Никој не верувал, дури ни...

Патот до куќата на семејството Босиљкановиќ, кој се наоѓа на десетина километри до најблиското населено место, е исклучително тежок дури и...