Актуелниот Министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски иако е релативно млад веќе долги години е на македонската политичка сцена....

Костадин Костадинов важи за еден од попознатати политичари од онаа помлада генерација кој во последните неколку години се етаблираше на политичката...

Познатиот неврохирург и веќе поранешен Министер за здравство Венко Филипче во изминатите години прерасна во еден од најпознатите наши политичари. Како...