577 posts

Миланко Мунитлак, кој по чина во не среќа во шумата пред два дена додека подготвуваше дрва за зимата, ги остави зад себе сопругата и седумте деца. Ова...

Големата побарувачка, високата продажна цена и екстремно долгиот период на експлоатација од над 50 години, одредуваат се повеќе и повеќе жители од регионот да одгледуваат лешници. Еден...

Точниот број на бракови меѓу Србите и Русите не е познат со сигурност. Сепак, сопствениците на агенција за посредување за ,,Мондо рс,, ги открија картите и разговараа...

Пејачката Билјана Сечивановиќ не криеше дека по големите животни не среќи својот живот го пронашла кај Александар Недиќ. Тие се верија во 2018 година, а пред некој...

Младиот брачен пар Величани отиде во главниот град на Србија со голема надеж и желба за оствараување на добар живот, но се смени од корен. Иако сакаа...

Македонскиот естраден уметник Ирена Спасовска веќе долги години опстојува на македонската сцена и е една од најпрепознатливите и најбарани. Само еден пост и коментар беа доволна искра...

Актерката Бранка Веселиновиќ денес наполни 103 години, а нејзините многу помлади колешки можеа да и позавидат на младешката енергија. Весела и насмеана, Бранка стави кармин за да...

Дане Биорац е човек за пример, ниту тоа што треба да оди и 10 километри до најблиската продавница, како и оддалеченоста од неговите врсници и сите достпани...