(ФОТО) Татјана Стојановска објави фотка од плажа – покажа како ужива

  • By admin
  • јуни 18, 2021
  • 0
  • 8512 Прегледи

Татјана Стојановска долги години важи за добро познато лице на македонската јавност и со право го носи епитетот за една од најдобрите, најелегантни и најискусни македонски ТВ презентерки.

Секој работен ден македонската презентерка е подготвена за пред ТВ екраните за да ги води информативните вести и да ги извести граѓаните за важните случувања во Македонија, регионот и светот.

Татјана Стојановска имаме прилика да ја гледаме како презентерка на Канал 5 телевизија каде што има задача да не извести кои се важните случувања во денот.

Како што е познато Стојановска свовремено беше “Мис на Македонија” во Охрид 1992 година и “Мис Планета” на изборот во Бугарија 1993 година.

Таа секогаш пред ТВ камерите е средена и професионална, а многумина ќе се сложат дека за неа времето како да застанало.

Стојановска е една од најубавите жени во Македонија, а многупати медиумите и следбениците и го дадоа епитетот дека старее како добро вино.

Таа со години пред екраните и камерите и секогаш може да ја видиме средена, со шминка и во изданија прилагодени за нејзината професија.

Неодамна Татјана Стојановска гостуваше во емисијата „Приказна“ каде проговори за своите почетоци, но и на неколку други теми:

-Јас почнав многу млада, на неко 17-18 години, секако со неколку месечна обука во МРТ пред да почнам да работам пред камера. Најпрво како најавувач на програма а по неколку месеци ангажманот на утринската програма „Добро утро Македонија“.

-Се одеше чекор по чекор, не беше ништо избрзано. Ги видоа моите перформанси. Сепак јас и како ученик внимавав на литературниот јазик.Јас го имав тој талент и дарба уште мала.

За разлика од многу познати лица во јавноста, Татјана не е премногу активна на своите профили на социјалните мрежи.

Сепак има исклучоци, а така беше пред неколку часа кога Стојановска објави фотка од плажа, односно како држи коктел и пртиоа напиша: Ужива во животот.