Пејачот Ера Ојданиќ искрено: Се што стекнав некој ќе го потроши

  • By klaster2
  • мај 16, 2022
  • 0
  • 127 Views

Популарниот пејач Ера Ојданиќ со години е на музичката сцена и важи за еден од естрадните личности со најмногу стаж на сцената.

Но покрај извонредната долга и богата кариера, покрај неговот име секогаш се спомнуваат и придаваат некој млади жени и покрај неговата возраст.

Познатиот фолкер целото слободно време го поминува на својот имот, а како што вели нема многу жени кои се нудат да помогнат во работата со животните и на нивата.

– Ми се нудат жени, но ноќе да ми помогнат. Им велам прво да дојдат преку ден, да ја измолзат козата, да се пронајдат околу стоката. Да видам која е каква домаќинка – вели Ојданиќ.

-Јас сум заљубен, но таа во кој сум заљубен не е многу блиску, далеку е од мене. Емоцијата води сè живо. Таа знае колку ја сакам.

– Таа е вработена и има работни обврски. Најмногу ми се допаѓа што таа доаѓа кога ја подготвувам вечерата, па отвораме шише вино и гледаме телевизија. Така ја дочекуваме зората – вели Ојданиќ.

Тој проговори и за лесните жени: Проблемот е што тие би сакале лесно да добијат некој денар. А кај мене функционираат само емоциите.

На сите им давам убав збор, но не давам многу време. Леб имам, месо имам, леб без мотика нема. И сите што сакаат преку ноќ да станат домаќинки би им порачал дека такво нешто нема – вели Ојданиќ а во продолжение проговори и за својот внук кој е вмешан во не легални работи.

– Се што сум стекнал некој ќе го потроши. Сè уште не дознав ништо за внукот и неговата пресу да, ниту пак за тоа дека излегол од зад решетки.

– Во моментов имам девојка и морам да трошам пари за неа, па не планирам да плаќам на внукот ка зна од 400.000 динари.

– Нека плати за своите постапки, тој е вино вен. Ако е господин нека одлежи над 14 месеци за се што направил – изјави Ера Ојданиќ за „Блиц“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *