Пејачката Билјана се реши да го батали пеењето и се насочи кон нова работа

  • By klaster1
  • септември 17, 2021
  • 0
  • 1803 Прегледи

Пејачката Билјана Сечивановиќ не криеше дека по големите животни не среќи својот живот го пронашла кај Александар Недиќ.

Тие се верија во 2018 година, а пред некој период, по неколку неуспешни обиди да се венчаат, се зако лнаа на вечна љубов еден на друг.

– Решивме да се венчаме во општината за само една недела. Тоа беше само: “Дали сакаш да се ожениш?” После тоа, беше неопходно да се организира купување венчални прстени и се што беше потребно.

– Неколку пати ја одложувавме венчавката поради вирусот – вели пејачката за соседните медиуми која беше многу среќна на нејзината венчавка, не сфаќајќи дека нејзината среќа ќе биде замаглена од коментарите за изгледот на нејзиниот сопруг.

Не сме стари како што не нарекуваат. Не постои мерна единица за бракот, важно е луѓето да се најдат. Обично не ги читам коментарите, но овој пат не бев имуна на сето тоа.

Ме болеше колку гр ди луѓе коментираат и плукаат. Тој не е дедо, има 45 години, тој е само една година постар од мене – изјавила таа и се пожалила дека никој од колегите не и честитал за венчавката.

Билјана Сечивановиќ се проби на сцената откако учествуваше на натпреварот „Ѕвезде на Гранд“, и имале одлични перформанси.

А од неодамна таа пред камерите на Ало. рс се пофали дека ќе ја смени професијата и дека ќе се насочи на друга работа.

– Ќе се префрлам на овоштарство. Ќе основам компанија и ќе се занимавам со овошјето најверојатно ќе садам малини – тврди пејачката.

– Веќе живееме заедно со децата, се е во ред, пресреќен сум, не сум се чуствувала подобро. Мисијата е завршена, успеав во секој сегмент, се остварив како пејачка, како мајка, сега како сопруга.

– Морам да признаам, бевме на Сејшелите пред една година, едвај стигнавме дома поради актуелната состојба. Потонав, извесно време бев депре сивна поради се, сега почнав да работам – изјави популарната пејачка.