Кристина: Како дете бев исмевана, поради тоа отидов на зафат на носот, но резултатите беа несакани

  • By klaster1
  • јули 8, 2021
  • 0
  • 2024 Прегледи

Агентот за недвижнини Кристин од Медисон, гостувајќи во емисијата „Ботчед“, раскажа за своето лошо искуство со хируршки интервенции на носот, со чиј изглед како дете никогаш не била задоволна.

“Детството и тинејџерските години ги поминав пон ижено. Ме исмеваа поради мојот нос, ми раскажуваа многу не убави приказни.

Отидоа до таму што ме нарекоа лесна жена. Затоа на 16 години отидов на постапка со намера да го доведам носот до совршенство “, вели таа.

Сепак, не се одвиваше точно како што планирала и како што зацртала и тој момент ќе го памети и ќе ја следи низ целиот живот.

“Само што ги тргнав завоите, сфатив дека сум во огромен проблем. Тие дополнително ми го на рушија носот”, вели со тешко срце оваа жена.

„Кога му реков на хирургот дека ме ун ишти, тој ми рече дека мојот нос е премногу деформиран и дека нема помош за него“, продолжи Кристи, објаснувајќи дека нејзините лекари погрешно ја опер ирале и извадиле премногу ‘рскавица.

На крајот, Кристи ги замолила лекарите некако да и помогнат, но и да не и го прават носот поширок бидејќи веќе бил доста голем.

Тие и објасниле дека задачата е доста тешка, но сепак прифатиле повторно да пробат да видат што ќе направат и колку можат да корегират.

По долго време, Кристи конечно била задоволна со својот изглед кога се погледнала пред огледало, но нема да го заборави моментот кој и го одбележал цел живот.

“За прв пат решив да го ставам моето лицето на билборди што ја рекламираат мојата агенција. Пресреќен сум”, заклучи Кристи во емисијата “Ботчед”.