Играше на шипка, беше дел од ,,Фарма“ и „Големиот брат“ а денес изгледа непрепознатливо

  • By klaster1
  • јуни 27, 2021
  • 0
  • 12337 Прегледи

Радиша Миљковиќ, попозната како Радашин од селото Љуптен, привлече големо внимание со учество во „Големиот брат“, како и во „Фарма“.

Многумина коментираа дека тој е двојник на актерот Радош Бајиќ, а покрај тоа, гледачите го паметеа по неговиот специфичен вокабулар, специфичниот акцент, фер став, како и поговорката „чу да те патосем“

Иако ги доживеа своите 15 минути слава, тоа не му донесе премногу промени во неговиот начин на живот. По реалното шоу, тој се врати во своето село, каде сè уште се занимава со земјоделство. Она што е ново во врска со тоа е промената на физичкиот изглед.

Имено, на Инстаграм се појави видео на кое можеме да видиме како изгледа Радашин сега, а секако неизбежен момент кај него се скечевите.

Радаиша од Љуптен сè уште е лесно препознатлив. Додуша, се здебелил малку и му побелела косата, но сепак изгледа како главниот лик на серијата „Село г ори, а бабата чешла“.

Радиша за еден од соседните медиуми зборуваше и за можноста тој да се врати во едно ријалити соу после долго време откако не е активен.

“Биба Струја ме контактираше денес за да отидам на интервју со Миломир Мариќ за да му се приклучам на” Парове “. Се согласувам на сè, но имам и свои услови”, вели овој земјоделец по професија.

“Имам четири хектари земја, но во моментот не можам да најдам ѓубриво поради ситуацијата, така што сè е запрено. Тоа е мојот проблем во моментов, размислувам да ја прифатам понудаат од ријалит соу, објаснува Радачин.